Theorie examen

De theorie examens zijn vanaf 1 maart 2015 voor onze regio in Arnhem of Eindhoven.

Voor andere examen plaatsen kunt u kijken op de CBR site.

Keuringsleeftijd van rijbewijsbezitters:

De keuringsleeftijd van rijbewijsbezitters gaat van 70 naar 75 jaar.

Deze verandering gaat  in op 1 juli 2013.

Oudere keuring om de 5 jaar blijft onveranderd.

Wat wel uitmaakt zijn de eenmalig kosten Eigen Verklaring, huisartsenbezoek en eventueel een extra onderzoek van een specialist.

Verder laat het Ministerie van Verkeer onderzoeken of de seniorenkeuring helemaal kan worden opgeheven.

 

Verkeersborden aangepast voor kleurenblinden

 

Verkeersborden zullen vanaf 1 oktober dit jaar duidelijker worden voor kleurenblinden.

De ministerraad heeft vandaag besloten dat wegbeheerders hun verkeersborden mogen voorzien van een dunne witte rand, zodat de borden voor iedereen beter opvallen. Nederland telt ongeveer 700.000 kleurenblinden. Zij hebben onder meer moeite om rode en blauwe vlakken in een verkeersbord van elkaar te onderscheiden. Een contrasterende witte Scheidingslijn tussen de verschillende kleuren moet dit probleem gaan verhelpen.

Het is aan de individuele wegbeheerders om te bepalen of en wanneer, bijvoorbeeld bij nieuwe aanleg of regulier onderhoud, deze borden worden geplaatst. Blauwe borden zijn momenteel al voorzien van een witte omtrekbies.

Wij gaan voor 100% jij ook?

905Ben jij 16,5 jaar of ouder en zoek jij een rijschool in de omgeving van Zeeland? Autorijschool Dekkers gaat voor 100% betrokkenheid   en zorgt dat jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt. Wij gaan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Veilig op weg met rijschool Dekkers

 

904

Veilig deelnemen aan het verkeer is een kwestie van een goede rij-opleiding en het opdoen van ervaring. Vanuit onze dagelijkse praktijk laten wij onze leerlingen tijdens de rij-opleiding kennis maken met veilige deelname aan het verkeer. U krijgt van ons een persoonlijke opleiding, waarmee u met vertrouwen deel kunt gaan nemen aan het verkeer. De resultaten van onze rij-opleiding kunt u terugvinden bij het CBRhttp://www.rijschoolgegevens.nl/index.asp?pageid=2&examenplaats=61&automaat=0&gemeente=6125 , waar wij al jarenlang een ver bovengemiddelde score hebben behaald. Dat betekent dat het overgrote deel van onze leerlingen hun rijbewijs haalt tijdens het eerste examen! U kunt vrijblijvend met ons kennis maken, bel gerust voor een afspraak of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.

Stap 1 van 2

50%